Bedrijfsfotografie

Opzoek naar professionele foto’s voor je bedrijf? Of het nou sfeerfoto’s op de werkvloer, portretten voor je social media of foto’s van het bedrijfsfeest zijn, je bent bij mij aan het juiste adres. Bedrijfsfotografie is maatwerk, dus stuur me vooral een mail om de mogelijkheden te bespreken.

business-shoot-groningen-portret-vrouwen

Ervaring business shoot

Het weer werkte niet mee voor een barbecue buiten, er was geen zon en het was ronduit koud. Het weer kan de sfeer op foto’s enórm beïnvloeden maar op Meike’s foto’s was het warm, gezellig, en feest. Veel oog voor detail. Oprecht leuke momenten goed gevangen in beeld. Er werd niet geposeerd en als er wel geposeerd werd, drukte ze niet af. De foto’s zijn goed doordacht. Hier en daar ons logo in beeld. Niet prominent, de focus ligt er niet op, maar subtiel aanwezig. Prachtige foto’s geworden. Zeer, zéér tevreden!

Ervaring business shoot

 

Als communicatiemedewerker van het zorgcentrum heb ik Meike ervaren als een enthousiaste professional, die met een frisse blik meekijkt en ook eigen initiatieven toont t.a.v. de serie aan foto’s. Een laagdrempelige manier van communiceren waardoor een leuke (werk)sfeer en samenwerking is ontstaan. Het resultaat mag er zijn en intussen zijn de foto’s al voor vele visuele uitingen (denk: folders, website en social media) gebruikt!