Bedrijfsfotografie

Ik ben ook ondernemer en ik weet hoe belangrijk foto’s zijn voor je bedrijf. Je kent ‘m wel: foto’s zeggen meer dan honderd woorden. Ik geloof er in dat foto’s zoveel meer voor je doen dan lappen tekst. Beeld roept een gevoel op. Dit maakt dat het een super fijne manier is om jouw unieke verhaal te vertellen aan (nieuwe) klanten.

Vier redenen om een zakelijke shoot te boeken.

 

Opzoek naar professionele foto’s voor je bedrijf? Of het nou sfeerfoto’s op de werkvloer, portretten voor je social media of foto’s van het bedrijfsfeest zijn, je bent bij mij aan het juiste adres. Bedrijfsfotografie is maatwerk, dus stuur me vooral een mail om de mogelijkheden te bespreken.

business-shoot-kleding-suits

Ervaring business shoot

 

Het weer werkte niet mee voor een barbecue buiten, er was geen zon en het was ronduit koud. Het weer kan de sfeer op foto’s enórm beïnvloeden maar op Meike’s foto’s was het warm, gezellig, en feest. Veel oog voor detail. Oprecht leuke momenten goed gevangen in beeld. Er werd niet geposeerd en als er wel geposeerd werd, drukte ze niet af. De foto’s zijn goed doordacht. Hier en daar ons logo in beeld. Niet prominent, de focus ligt er niet op, maar subtiel aanwezig. Prachtige foto’s geworden. Zeer, zéér tevreden!

Ervaring business shoot

 

Als communicatiemedewerker van het zorgcentrum heb ik Meike ervaren als een enthousiaste professional, die met een frisse blik meekijkt en ook eigen initiatieven toont t.a.v. de serie aan foto’s. Een laagdrempelige manier van communiceren waardoor een leuke (werk)sfeer en samenwerking is ontstaan. Het resultaat mag er zijn en intussen zijn de foto’s al voor vele visuele uitingen (denk: folders, website en social media) gebruikt!

Ik ben er voor creatieve bedrijven die verbinding belangrijk vinden en die plezier in hun werk willen uitstralen naar hun klanten.

Creativiteit, verbinding & passie zijn drie kernwoorden die goed bij mij en mijn werk passen. Herken jij jezelf hierin en wil je graag foto’s laten maken? Dan denk ik dat we een goede match zijn. Stuur me een berichtje met meer info over jou en je bedrijf en wie weet gaan we binnenkort samen aan de slag!