Trouwen in Gent

Fotograaf gezocht

Valerie en Michiel liep ik tegen het lijf via Facebook. Ik zag een oproep voor een fotograaf voor hun bruiloft. Een bruiloft in Gent. Da’s niet mis! We spraken online af en de klik was er. Afgelopen juni was het dan zo ver. Samen met mijn collega fotograaf én lieve vriendin Nathalie vertrokken we naar Gent. We hadden er een weekendje van gemaakt.

First Look

De bruiloft begon ’s ochtends vroeg bij de ouders van Valerie. Hier zag het stel elkaar voor het eerst. Blijere gezichten zie je niet om 08:30 in de ochtend.

Ceremonie Stadhuis Gent

Vlak daarna vertrokken we naar het centrum. Het trouwen vond plaats in het Stadhuis van Gent. Een imposant gebouw. Het gebeurde allemaal in een hoog tempo en onder corona omstandigheden. (Lees: iedereen moest zijn of haar mondkapje ook binnen blijven dragen). Daar werden Valerie en Michiel niet anders van. Ze waren maar wat blij dat ze in hun stad in het Stadhuis mochten trouwen. Want dat was eerst ook nog even spannend.

Industriële koppelshoot

Na de ceremonie was het tijd voor de shoot. We vertrokken in twee auto’s naar een industrieel achtig gedeelte van de stad. “De Oude Dokken”. Het was een afgelegen plek, met grote hijskranen en veel graffiti. Prachtig voor een fotoshoot!

Groepsfoto’s in het restaurant in Gent

De dag werd afgesloten in een restaurantje in het centrum. Er was een kleine binnenplaats waar vrienden en familie indrukwekkende speeches gaven. Mooi om mee te krijgen en nog mooier om vast te mogen leggen. Na het diner was er tijd om in het kleine binnenplaatsje de groepsfoto’s van vrienden en familie te maken.