Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande trouwdag! Leuk dat jullie kijken op mijn website. Een bruiloft fotograferen is de perfecte mix van alles wat ik leuk vind: meegaan met de flow en zelf mogen creëren. Tijdens jullie bruiloft leg ik de spontane momenten en emoties van jullie en jullie gasten vast, want dát zijn de momenten die je je voor altijd wil herinneren. Voor de koppelshoot heb ik allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jullie zo op beeld komen te staan als dat jullie zijn. Geen ongemakkelijk gedoe, gewoon lekker jezelf zijn. Klinkt goed, toch? Als fotograaf in Groningen weet ik de mooie plekjes om jullie trouwshoot te doen. Trouwen jullie in het buitenland? Als trouwfotograaf en liefhebber van reizen kom ik graag jullie kant op.

trouwdag-bruiloft-fotoshoot-groningen

Ervaring bruidspaar

 

Meike heeft onze trouwdag gefotografeerd en wat zijn wij blij dat wij haar daarvoor hebben gevraagd! Haar foto’s zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit, ze is haast onzichtbaar op de dag zelf (maar tegelijkertijd duikt ze óveral op) en ze gaat volledig mee in de flow die jij wenst. Wij zijn enorm tevreden! 

bruiloft-groningen-trouwshoot-klaarmaken

Trouwpakketten, prijzen en trouwalbums

In mijn trouwbrochure kunnen jullie meer lezen over mij en mijn werkwijze. Ik denk graag met jullie mee, niks is mij te gek. Of je nou een intieme ceremonie plant, ‘s middags een rondvaart door de grachten doet, of juist een grootschalig trouwfeest, ik zorg voor een op maat gemaakt pakket dat perfect bij jullie wensen past. Beginnend met een trouwpakket van 1450,- euro voor 6 uur fotografie. Bij elk van mijn pakketten ontvang je als bruidspaar een prachtig trouwalbum. Handgemaakt en helemaal te personaliseren. Ik vertel jullie hier natuurlijk meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Is jullie bruiloft korter dan 6 uur? Vul dan mijn contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee.  

Ervaring bruidspaar

 

Enorm blij met onze keuze voor Meike! Super professioneel, sloot perfect aan bij wat we wilden, geen vraag was te veel. En de foto’s zijn absoluut top! Geen enkele opmerking op het werk van deze top dame, op de belangrijkste dag van ons leven. Bedankt Meike! – Valerie & Michiel

Momenten om te koesteren

Ik begrijp dat jullie bruiloft een van de belangrijkste momenten in jullie leven is, en ik ben er trots op om deze kostbare herinneringen voor jullie te kunnen vereeuwigen. Op jullie trouwfeest draait alles om de liefde en het vieren van jullie verbintenis. Als ervaren bruidsfotograaf sta ik klaar om de magie van jullie grote dag vast te leggen, van de intieme momenten tussen bruidegom en bruid tot de feestelijke, blije en knusse momenten tijdens de ceremonie en het trouwfeest. Met oog voor detail en een creatieve benadering zorg ik ervoor dat elke foto een verhaal vertelt. Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, zoals het jawoord en de eerste kus, maar ook de spontane emoties en bijzondere interacties tussen jullie en de mensen die jullie liefhebben. Zo kunnen jullie keer op keer de liefde en vreugde van jullie trouwdag herbeleven.

Onvergetelijke herinneringen

Bij mijn bruidsfotografie draait alles om het creëren van prachtige beelden die jullie liefdesverhaal vertellen. Ik combineer professionele technieken met een vleugje artistiek inzicht om foto’s te leveren die jullie persoonlijkheid en de essentie van jullie bruiloft vastleggen. Mijn passie voor fotografie en oog voor detail zorgen ervoor dat de foto’s een blijvende indruk maken.

bruiloft-groningen-trouwdag-stukjes-zingen
bruiloft-groningen-trouwdag-diner

Nieuwsgierig naar mijn trouwbrochure?