Bruiloftsfotografie

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie aanstaande trouwdag! Leuk dat jullie kijken op mijn website. Een bruiloft fotograferen is de perfecte mix van alles wat ik leuk vind: meegaan met de flow en zelf mogen creëren. Tijdens jullie bruiloft leg ik de spontane momenten en emoties van jullie en jullie gasten vast, want dát zijn de momenten die je je voor altijd wil herinneren. Voor de koppelshoot heb ik allerlei trucs om ervoor te zorgen dat jullie zo op beeld komen te staan als dat jullie zijn. Geen ongemakkelijk gedoe, gewoon lekker jezelf zijn. Klinkt goed, toch? Als fotograaf in Groningen weet ik de mooie plekjes om jullie trouwshoot te doen. Trouwen jullie ergens in het zuiden of in het buitenland? Als trouwfotograaf en liefhebber van reizen kom ik graag jullie kant op voor de bruiloft.

bruiloft-jawoord-kus-trouwen-friesland

Ervaring bruidspaar

 

Meike heeft onze trouwdag gefotografeerd en wat zijn wij blij dat wij haar daarvoor hebben gevraagd! Haar foto’s zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit, ze is haast onzichtbaar op de dag zelf (maar tegelijkertijd duikt ze óveral op) en ze gaat volledig mee in de flow die jij wenst. Wij zijn enorm tevreden! 

 

Bekijk de trouwdag van Carlijn & Johan

Spieken tussen de trouwfoto’s

bruiloft-twente-bruidspaar-boeket-gooien

Trouwpakketten, prijzen en trouwalbums

Ik werk met vier verschillende trouwpakketten. Beginnend met een trouwpakket van 1250,- euro voor 6 uur fotografie. Bij elk van mijn pakketten ontvang je als bruidspaar een prachtig trouwalbum. Handgemaakt en helemaal te personaliseren. Ik vertel jullie hier natuurlijk meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Is jullie bruiloft korter dan 6 uur? Vul dan mijn contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag mee.  

Ervaring bruidspaar

 

Enorm blij met onze keuze voor Meike! Super professioneel, sloot perfect aan bij wat we wilden, geen vraag was te veel. En de foto’s zijn absoluut top! Geen enkele opmerking op het werk van deze top dame, op de belangrijkste dag van ons leven. Bedankt Meike! – Valerie & Michiel

Nieuwsgierig naar mijn trouwbrochure?