Day in the life shoot

Een shoot waarbij ik het alledaagse voor jullie vast leg. Met een day in the life shoot kom ik een ochtend of middag bij jullie thuis langs om jullie als gezin te fotograferen. Geen geposeer, alleen maar “echte momenten”, gewoon zoals jullie zijn. Ik loop in feite met jullie mee en fotografeer alle momentjes die daar aan te pas komen. We bespreken van tevoren welke activiteiten we gaan doen. Denk aan samen boekjes lezen, iets bakken, kussengevecht in de slaapkamer of we gaan een stukje wandelen en we brengen een bezoekje aan de kinderboerderij. Bedenk het maar!

day-in-the-life-shoot-buiten-paarden

Een dag vol plezier.

Ervaring day in the life shoot

 

We zijn zo ontzettend blij met alle foto’s, echt goud waard! Wat ben ik blij dat we voor deze shoot gekozen hebben. De sfeer was fijn en ontspannen. Meike is zo relaxed, was erg leuk met de kindjes, nam alle tijd en volgde de flow van ons als gezin. Hierdoor heeft ze de meest prachtige en leuke beelden weten te maken gewoon bij ons thuis en precies zoals we als gezin zijn. Het was een hele gezellige middag! Bedankt lieve Meike, je bent een topper in wat je doet!

day-in-the-life-shoot-binnen-badderen

Waarom een day in the life shoot?

Genoeg redenen! Ten eerste hebben we alle tijd, waar je bij een gewone shoot maar één uur de tijd hebt, en dat is net vervelend als de kleintjes er op dat moment geen zin in hebben. Je zal je minder bewust zijn van de camera omdat je als gezin bezig bent met een activiteit: dit zorgt ook voor de ongeposeerde beelden. Win-win! Daarnaast fotografeer ik de dagelijkse dingen die anders nooit vastgelegd worden, maar die zo enorm kostbaar zijn. Want als je kinderen later groot zijn, zullen ze zich de vaste rituelen van “vroeger” nog kunnen herinneren, hoe mooi als je daar beelden van hebt en samen nog even terug kunt naar dat moment? En zo nog veel meer redenen. Lees mijn blog over “zes redenen om een day in the life shoot te boeken”.

Creëer blijvende herinneringen.

Wat kunnen we doen tijdens een day in the life shoot?

 We kunnen binnen beginnen met jullie ochtendritueel, dan gezellig samen spelen of een boekje lezen, tikkertje spelen in huis of vette tenten bouwen. Daarna kunnen we buitenactiviteiten doen, zoals wandelen, picknicken, naar de speeltuin of we gaan beesten knuffelen op de kinderboerderij. Ik noem maar wat! Het is jullie shoot, waar hebben jullie zin in? Voor meer inspiratie kan je mijn blog lezen.Ervaring day in the life shoot

 

Ontzettend fijne, lieve fotografe die creatief met je mee denkt. Zowel een zwangerschaps, newborn en familie shoot gehad met Meike. Foto’s zijn prachtig geworden! Spontaan en ongedwongen met oog voor detail. Ontzettend blij mee. Lieve Meike, bedankt voor de fijne middagen en vastgelegde herinneringen.

Day in the life shoot

Kosten
575,-
  • Ik kom een ochtend of middag bij jullie langs
  • Brochure met handige informatie
  • Jullie ontvangen 50 beelden in hoge resolutie
  • Inclusief een mini album t.w.v. 65 euro
  • Mogelijkheid tot bijkopen van extra foto’s

Lachen, knuffelen, verbinden.