Familieshoot Groningen

Opzoek naar een fotograaf voor een familieshoot? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Of je nou met je geliefde, je gezin of met de hele familie op de foto wil, het kan allemaal! Vergeet vooral je hond niet mee te nemen. “Wij zijn niet zo goed in poseren” hoor ik regelmatig. Gelukkig hoeft dat ook niet! Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jullie zo spontaan mogelijk op de foto komen te staan. Gewoon als jezelf. Ik laat jullie rondjes rennen, bij elkaar op de nek klimmen en ik heb een doos vol met trucs, grappen en grollen waarbij die ongedwongen foto’s vanzelf ontstaan.

familieshoot-drenthe-gezin

Ervaring shoot zwangerschapsaankondiging 

Afgelopen week een fotoshoot gedaan voor de aankondiging van onze zwangerschap. Het was een fijne sfeer, komt met leuke ideeën en komt haar afspraken na. Meike is goed te bereiken en de foto’s waren dan ook prachtig! Zeker een aanrader!  

Spieken tussen de familieshoots

familieshoot-gezin-fotoshoot-drenthe

Locatie familieshoot

De opties voor een locatie voor een familieshoot zijn wat mij betreft eindeloos. We kunnen afspreken voor een rondje op de heide in het prachtige Drenthe, spelen bij een plas, de mooiste straten van Groningen verkennen of ik leg jullie thuis in jullie natuurlijke habitat vast. Samen vinden we de perfecte setting die past bij jullie gezin. Heb je zelf leuke ideeën? Ik hoor ze graag!

Ervaring familieshoot

 

De fotoshoot bij Meike was zo relaxed en gezellig! Meike denkt mee en heeft veel creatieve mogelijkheden paraat. Geen lange sessies in model-poses, maar spontaan en veel afwisseling. Meike neemt je mee op fotoshoot-reis. We zijn zo blij met alle foto’s. Prachtige herinneringen hebben we gemaakt met de familie. 

Onvergetelijke momenten

Kies voor een professionele familieshoot om de dynamiek en speciale momenten tussen jou en je dierbaren vast te leggen. Zie de fotoshoot als een uitje om van elkaars aanwezigheid te genieten. Met mijn expertise en passie zorg ik ervoor dat de foto’s van jullie familieshoot een aandenken zijn aan momenten die je koestert, die een blijvende herinnering vormen.

familieshoot-gezin-fotoshoot-friesland-dokkum