Newbornshoot

Gefeliciteerd met jullie kleintje! Foto’s van je baby zijn zó waardevol. Ze groeien zo snel. Voor je het weet ben je de slingers voor hun eerste verjaardag aan het ophangen. Laat mij de tijd voor jullie stilzetten en jullie vastleggen. Een newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats. In je eigen vertrouwde omgeving. 

Newbornshoot-gezin-groepsknuffel

Ervaring newbornshoot

 

Heel fijne ervaring met Meike als fotograaf! De communicatie was snel en professioneel. Meike maakt laagdrempelig contact. We voelden ons erg op ons gemak wat heeft geresulteerd in een mooie fotoreportage. Super tevreden! 

Bekijk de newbornshoot van Micha

Spieken tussen de newbornshoots

Wanneer plan je een newbornshoot?

Het “newborn” gaat er al snel af. De plooien trekken bij, de donshaartjes worden wat minder. Vind je het belangrijk om dit vast te leggen? Boek je shoot dan in de eerste 3 weken na je bevalling. Baby’s slapen dan nog heel veel en zijn gemakkelijk neer te leggen voor de foto. Na 3 weken kijkt je baby al veel meer rond en reageren ze op geluidjes. Ook dit is heel mooi om vast te laten leggen! Maar het belangrijkst: plan de newbornshoot als je er aan toe bent. Een bevalling en een pasgeborene is niet niks. Neem je tijd.

Ervaring newbornshoot

Leuke, spontane meid die echt prachtige foto’s maakt. De sfeer is heel erg relaxed. Bij onze newbornshoot nam ze echt de tijd voor ons en de baby. Heel erg blij met het eindresultaat. We zouden haar zeker aanbevelen.