Newbornshoot Groningen

Gefeliciteerd met jullie kleintje! De eerste dagen van jullie baby zijn enorm kostbaar en ik kan me goed voorstellen dat dit momenten zijn die je voor altijd wilt koesteren. Foto’s van je baby zijn zó waardevol. Ze groeien zo snel. Voor je het weet ben je de slingers voor hun eerste verjaardag aan het ophangen. Laat mij de tijd voor jullie stilzetten en de kostbare herinneringen voor jullie vastleggen. Een newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats. In je eigen vertrouwde omgeving.

newbornshoot-gezin-familie

Ervaring newbornshoot

 

Heel fijne ervaring met Meike als fotograaf! De communicatie was snel en professioneel. Meike maakt laagdrempelig contact. We voelden ons erg op ons gemak wat heeft geresulteerd in een mooie fotoreportage. Super tevreden! 

Spieken tussen de newbornshoots

newbornshoot-gezin-baby

Wanneer plan je een newbornshoot?

Het “newborn” gaat er al snel af. De plooien trekken bij, de donshaartjes worden wat minder. Vind je het belangrijk om dit vast te leggen? Boek je shoot dan in de eerste 3 weken na je bevalling. Baby’s slapen dan nog heel veel en zijn gemakkelijk neer te leggen voor de foto. Na 3 weken kijkt je baby al veel meer rond en reageren ze op geluidjes. Ook dit is heel mooi om vast te laten leggen! Maar het belangrijkst: plan de newbornshoot als je er aan toe bent. Een bevalling en een pasgeborene is niet niks. Neem je tijd.

Ervaring newbornshoot

 

Leuke, spontane meid die echt prachtige foto’s maakt. De sfeer is heel erg relaxed. Bij onze newbornshoot nam ze echt de tijd voor ons en de baby. Heel erg blij met het eindresultaat. We zouden haar zeker aanbevelen.

Een herinnering voor later

Bij een newbornshoot leg ik jullie vast hoe jullie zijn. Geen geposeerde foto’s (oké, misschien een paar), maar een ontspannen sfeer waarin jullie kleintje zich op zijn gemak voelt. Luiers verschonen, borstvoeding geven, lekker hangen op de bank. Het hoort er allemaal bij. Ik geloof dat de kleine details het grote verhaal vertellen, of het nu die schattige rimpeltjes op de voetjes zijn of de liefdevolle blik in jullie ogen terwijl jullie je kleintje vasthouden. Dát zijn de dingen waar je later op terug wilt kijken. Het meest van alles wil ik niet alleen prachtige foto’s maken, maar jullie een ontspannen en fijne ervaring bieden. Daar gaan we samen voor zorgen!

newbornshoot-baby-handjes-details

Combi deal zwangerschapsshoot + newbornshoot

Ben je van plan om een zwangerschapsshoot + een newbornshoot te gaan doen? Blijer kan je mij niet maken! Boek deze deal voor 565,- euro, kies bij elke shoot je 25 favoriete foto’s én ontvang bij elke shoot een gratis mini album ter waarde van 65 euro. Da’s 195 euro korting!