Over mij

In het kort

– Ik heb een grote liefde voor reizen, het liefst heel ver. Voor 2023 staat Australië bijvoorbeeld op de planning.

– Mijn lievelingseten is toch wel kaas. Geitenkaas, oude kaas, brie, geraspte Parmezaan, manchego met een blaadje rucola, kaasfondue. Heerlijk!

– Ik woon samen met mijn vriend en met mijn vrolijke konijn Henk.

– Het liefst tik ik elke dag de 10.000 stappen aan.

– Zingen vind ik superleuk om te doen. Ik zou graag nog eens een eigen nummer willen schrijven.

Hoe vrienden mij omschrijven: energiek, optimistisch en een “mensen-mens”.

meike-molenaar-portret-malaga

Als je mij zou vragen om mezelf samen te vatten in twee woorden, dan zou ik kiezen voor “Nieuwsgierige Kameleon”.

Nieuwsgierig – omdat ik enorm geniet van nieuwe plekken, culturen en verhalen ontdekken. Als kind ging ik op avontuur in de eindeloze maisvelden achter ons huis. Acht jaar geleden verhuisde ik van een klein dorpje naar de stad. Ik vind het heerlijk om door schattige straatjes van Groningen te slenteren en te verdwalen tussen de mensen. Ik heb intussen ook al aardig wat van de wereld gezien en ik grijp elke kans die op mijn pad komt om weer wat nieuws van de wereld te ontdekken.

Kameleon – omdat ik me op al die plekken en bij allerlei mensen thuis voel. Contact maken met anderen gaat mij gemakkelijk af en geeft me ontzettend veel voldoening. Ik pas me, net zoals een kameleon, snel aan in nieuwe situaties en voel me overal op mijn gemak. Ik ga heel goed op een beetje reuring om me heen, en ik bewerk jullie foto’s dan ook het liefst in een gezellig koffietentje.

Marokko-reizen-boyfriend
konijn-Henk
vakantie-vriendinnen-kroatie

Laat bovenstaande nu precies hetgeen zijn waarom ik tijdens een fotoshoot of bruiloft helemaal in mijn element ben. Nieuwe plekken, verhalen en mensen komen in dit werk bij elkaar. In de pure en spontane beelden die jullie van mij krijgen, maar ook in de ervaring zelf en mijn aandacht voor wie jullie zijn. Voor je het weet ben je de camera in mijn handen vergeten en voelt het alsof ik helemaal ben opgenomen in het geheel. Alsof we, in dat moment, gewoon even een deel zijn van hetzelfde verhaal. 

Review Janine
Heel fijne ervaring met Meike als fotograaf! De communicatie was snel en professioneel. De shoot zelf was leuk; Meike maakt laagdrempelig contact. We voelden ons erg op ons gemak wat heeft geresulteerd in een mooie fotoreportage.
Review Petra
De fotoshoot bij Meike was zo relaxed en gezellig! Meike denkt mee en heeft veel creatieve mogelijkheden paraat. Geen lange sessies in model-poses, maar spontaan en veel afwisseling. Meike neemt je mee op fotoshoot-reis.
Review Carlijn
Meike heeft onze trouwdag gefotografeerd en wat zijn wij blij dat wij haar hebben gevraagd! Haar foto's zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit, ze is haast onzichtbaar op de dag zelf (tegelijkertijd duikt ze óveral op) en ze gaat volledig mee in de flow.
Previous
Next