Over mij

Meike-Molenaar-Fotografie

Meike Molenaar

Over mij

Sinds zeven jaar woon ik in de stad Groningen. Hier woon ik samen met mijn vrolijke konijn Henk. Mijn grootste hobby, naast fotografie, is toch wel reizen. Het liefst zo ver mogelijk. Ik heb al aardig wat van de wereld gezien en elk jaar grijp ik mijn kans om weer wat nieuws van de wereld te ontdekken. Mijn andere hobby’s zijn zingen en lezen.

Meike Maakt Mogelijk

In mijn dagelijks leven ben ik een echte regelneef en vooral als het gaat om feesten en activiteiten. Ik zit vol ideeën, die uitmonden in plannen. Zo ging het ook bij het worden van professioneel fotograaf. Deze hobby werd groter en groter en hier ga ik dan helemaal voor. Eén van mijn docenten zei eens, dat ik altijd alles voor elkaar krijg. “Meike Maakt Mogelijk” zag ik terug op de PowerPoint tijdens mijn diplomering. Ik geloof dat alles mogelijk is, als je er maar voor gaat.

Qua fotografie is bij mij ook alles mogelijk. Ik denk graag met je mee om het beste uit onze shoot te halen. Een shoot met mij is ontspannen en eigenlijk gewoon een gezellige dag.