Contact

Meike Molenaar Fotografe

Meike Molenaar

Over mij

Momenteel studeer ik Communicatie en Multimedia Design aan de Hanzehogeschool. In september ga ik een minor volgen aan de fotovakschool in Amsterdam. Ik ben dus druk bezig, om mij te ontwikkelen als fotograaf.

Mijn jeugd bestond uit spelen in het maisveld achter ons huis in Drenthe. Sinds zes jaar woon ik in de stad Groningen. Hier woon ik samen met mijn vrolijke konijn Henk. Mijn grootste hobby, naast fotografie, is toch wel reizen. Het liefst zo ver mogelijk. Ik heb al aardig wat van de wereld gezien en elk jaar grijp ik mijn kans om weer wat nieuws van de wereld te ontdekken. Mijn andere hobby’s zijn zingen en lezen.

Meike Maakt Mogelijk

In mijn dagelijks leven ben ik een echte regelneef en vooral als het gaat om feesten en activiteiten. Ik zit vol ideeën, die uitmonden in plannen. In dit geval het worden van een professioneel fotograaf. Hier ga ik helemaal voor. Eén van mijn docenten zei eens, dat ik altijd alles voor elkaar krijg. “Meike Maakt Mogelijk” zag ik terug op de PowerPoint tijdens mijn diplomering. Ik geloof dat alles mogelijk is, als je er maar voor gaat.

Qua fotografie is bij mij ook alles mogelijk. Ik denk graag met je mee om het beste uit onze shoot te halen. Een shoot met mij is ontspannen en eigenlijk gewoon een gezellige dag.