Zwangerschapsshoot

Ben je zwanger en wil je dit graag laten vastleggen? Super leuk! Niets mooier dan foto’s van deze bijzondere periode in je leven. Voor je het weet heb je je baby op de wereld gezet en kan je je dikke buik al nauwelijks meer herinneren. “Welke locatie is geschikt voor deze shoot?” hoor ik je denken. Foto’s buiten in de natuur, foto’s in je eigen vertrouwde huiselijke omgeving of kies je ervoor om foto’s te maken in een mooie hotelkamer. Ik denk natuurlijk graag met je mee.

zwangerschapsshoot-drenthe-zwanger-mama-buik

Ervaring zwangerschapsshoot

 

Meike laat je echt op je gemak voelen en is zelf zo relaxed dat je de spanning gelijk laat varen. Prachtige foto’s en helemaal naar wens. Blij met deze kostbare herinnering!

zwangerschap-zwangerschapsshoot-vrouw-natuur

Wanneer plan je een zwangerschapsstoot?

Voor een zwangerschapsshoot hou ik tussen de 32 á 36 weken aan. Dan heb je een mooie ronde buik en in die fase ben je vaak nog redelijk mobiel. Iedere zwangerschap is natuurlijk anders. De één heeft met 30 weken al een prominente buik en bij de ander laat het wat langer op zich wachten. Het belangrijkst dat je een mooie zichtbare buik hebt en dat je nog genoeg puf hebt om een shoot te doen. Plan de shoot niet later dan week 36, het zou zonde zijn als je shoot in het honderd loopt omdat je bijvoorbeeld eerder bevalt.

Combi deal zwangerschap + newborn

Ben je van plan om een zwangerschapsshoot + een newbornshoot te gaan doen? Blijer kan je mij niet maken! Boek deze deal voor 565,- euro én ontvang bij elke shoot een gratis mini album ter waarde van 65 euro. Da’s 195 euro korting!

Client closet

Voor mijn shoots heb ik een aantal jurken verzameld die je mag lenen voor tijdens de fotoshoot. Mocht je hier interesse in hebben laat het dan vooral aan me weten.